Международен турнир по джаги в София следващата седмица

Международен турнир по джаги в София следващата седмица

Първият международен турнир по футбол на маса (джаги) "Джаго Интер Къп 2015" ще се проведе от 5 до 7 юни в София в спортната база на СК „Джагоарс“ – спортен бар „Ааадемията“.

Ще се играят над 10 официални и неофициални дисциплини във всички категории – Open, жени, мъже, младежи, ветерани, избери партньора си /DYP/ - за всеки и за жени, смесени двойки и други. Участниците от официалните категории ще получат точки, валидни за международната и националната рнглиста. За победителите са предвидени медали и трофеи, както и осигурен и гарантиран награден фонд.

В клубната база на СК „Джагоарс” ще се съберат над 70 професионални състезатели, както от спортните клубове към Българската федерация по футбол на маса и големите градове (София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Созопол): STORM RIDERS, JAGOARS, JA-RA и THE BLACK KNIGHTS, така и състезатели от чужбина – над 20 румънски играчи, представители на Гърция и Австрия.

“ДЖАГО ИНТЕР КЪП 2015” е първият Международен турнир по джаги за сезон 2015, организиран в България с домакин СК „Джагоарс“ – официален член на Българската федерация по футбол на маса и ITSF. Състезанието ще се на последния модел професионални маси Роберто спорт Адреналин.

Събитието е официален турнир към Международната федерация по футбол на маса и е с ранг  “PRO TOUR”. Битката е уникална по рода си и обещава много професионализъм и спортни емоции. На турнира могат да участват всички желаещи. Регистрацията е възможна както на място – в петък (05.06) от 20-22 ч. или събота (06.06) от 9:30-10:30,  така и онлайн на: http://register.jagoars.com/node/add/jago--inter-cup-2015 или по имейл: register@jagoars.com.

Специални условия за младежи, ветерани, жени и членове на спортни клубове по джаги, официални членове към БФФМ и МФФМ.

Ще има излъчване на живо/livestreaming emission.

Начало -  10.30 часа.

За публиката: ВХОД СВОБОДЕН!

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти