Инджов отговори на Стойчо Младенов

Инджов отговори на Стойчо Младенов

Сторителният предприемач Юлиян Инджов отговори на вчерашната декларация на Стойчо Младенов, в която бившият треньор на ЦСКА заяви, че "армейците" не са само бизнес, а кауза и любов за милиони и не струва 7 процента.

Ето какво пише Инджов:

ПРАВО НА ОТГОВОР НА ДЕКЛАРАЦИИТЕ НА Г-Н СТОЙЧО МЛАДЕНОВ

Уважаеми г-н Младенов,

На пресконференцията на 19.03 подчертах, че въпреки, че беше поставен ултиматум ЦСКА да стане шампион, ние разчитахме на Вас да работите с отбора, за да поведете тима към титла.  Вие можехте да се  реабилитирате като треньор за претърпените загуби в последните мачове на “червените” и да ни докажете защо заслужавате да получавате така коментираната висока заплата.   Побързахте да си подадете оставката и патетичното Ви обръщение,  в което говорите за “каузата ЦСКА”, идва закъсняло и безцелно.

Радвам се, че Вие все пак сте забелязали, че футболистите са същите и не могат да побеждават.

Моля Ви да публикувате на Вашата страница документите поради които твърдите, че господата Манджуков и Инджов са ограбили Футболен Клуб ЦСКА с претенциите си за 7%/седем процента/ лихва. Ако имате такива, направете го! Ако нямате, то Ви моля да помогнете на клуба като подпишете допълнително споразумение към трудовия Ви договор с клуба, че няма да имате никакви финансови претенции след прекратяването му. Публикувайте го. С това наистина ще помогнете Вие лично на любимия си клуб.

Ако желаете, може да се обърнете и към останалите кредитори да направят същото.По отношение на мен може да прочетете, че аз вече го направих и с настоящето го потвърждавам още веднъж.
Няма да изпадам в подробности какви пари Ви дължи клубът и какви са лихвите за закъснението.

N.B. Стискам Ви ръката за резултатите от първата част на първенството. Не мога да направя същото за втората половина.

С приятелски поздрав,
                                        Юлиян Инджов

Още от БГ Футбол

Виж всички