ЦСКА: Декларацията на Манджуков и Инджов е достойна за съжаление

ЦСКА: Декларацията на Манджуков и Инджов е достойна за съжаление

Ръководството на ЦСКА разпространи декларация, след като по-рано днес Юлиян Инджов и Ивайло Манджуков се отказаха да придобият контролния пакет акции от Александър Томов.

Ето какво отговориха "армейците":

Декларацията на лицата П.Манджуков и Ю.Инджов е достойна за съжаление. Причината не е в отказа им да помогнат на ПФК ЦСКА АД, а в използването на елементарни лъжи , които лесно могат дa бъдат опровергани.

Оставаме с впечатлението, че намесата на двамата в делата на ПФК ЦСКА АД, атаката им срещу Ст. Младенов, както и последните им действия са част от опит армейският клуб да бъде поставен на колене. "Спомоществователството" на П.Манджуков и Ю.Инджов в края на 2014 година е свързано с принудителен залог на големи пакети акции и с висока лихва от 7%. Смешно и несериозно е изявлението, че на тях им е било отказвана информация за финансите на клуба. За това са свидетели десетки служители, начело с изпълнителния директор на ПФК ЦСКА АД Александър Тодоров, които работеха през цялото време лично с Инджов и които отговаряха на всяко негово искане.

Ще направим всичко възможно, за да се спаси клубът, както сме правили досега . Имаме резервен, по който се работи в момента.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти