Инджов: ЦСКА е в състояние на фалит, най-вероятно няма да вземе лиценз

Инджов: ЦСКА е в състояние на фалит, най-вероятно няма да вземе лиценз

Един от основните акционери в ЦСКА - Юлиян Инджов, говори пред телевизия Bulgaria On Air относно процесите в червения клуб.

"На 31-ви ще получа един пакет от акции от "Лира инвестмънтс", който е от порядъка на около 15 % или общият процент, който ще притежавам, е около 25%, което не ми дава никакви права, а само задължения. Такива задължения не мога да имам и не желая да имам при това ръководство.

Тези проценти ще ги предоставя на феновете. Не искам да употребявам думата подаря. Най-вероятно клубът няма да има лиценз. Такива пари няма кой да плати, защото ръководството на ЦСКА е изчерпало кредита на доверие отвсякъде. Клубът е в състояние на фалит не от вчера, а много отдавна. И точно тук е отговорността на изпълнителния директор, че той като изпълнителен директор на едно търговско дружество трябва да направи доклад до акционерите и да се предприемат съответните мерки. Не го е направил. Надявам се, че знае какво върши и ще си понесе последствията. Ако ЦСКА започне начисто не само аз, а и много хора ще се включат с по-голям ентусиазъм и клубът ще бъде изграден наново", казва Инджов.

Още от БГ Футбол

Виж всички