"Армейците" показаха нов документ

"Армейците" показаха нов документ

Ръководството на ЦСКА публикува на клубния сайт документ от счетоводна фирма за всички справки, които са били поискани от Юлиян Инджов и Петър Манджуков.

Ето какво пишат "червените":

Във връзка с изявленията на лицата П. Манджуков и Ю. Инджов за това, че ние не предоставяме информация, публикуваме такава от счетоводната фирма обслужваща ПФК ЦСКА АД за всички документи, които са били поискани от тези господа и които са им предоставени в периода 29.01.2015 -23.03 2015 година. От информацията ясно се вижда, че горепосочените господа лъжат.

Очевидна е целта на господата не само да заблудят обществеността, но и да се опитат да навредят на получаването на лиценз на ЦСКА и да се възползват от всичко това. Във връзка с това възнамеряваме в следващите дни да публикуваме и договорите за  залози, които ясно показват опита да се придобие клуба на безценица и да се препродаде на трети лица.

Искаме да уверим всички привърженици, че няма да допуснем това да се случи.

Заинтересовани представители на медиите може да получат кореспонденция от разменената и потвърдена информация, която доказва лъжите на господата. 

 

Още от БГ Футбол

Виж всички