Фенклубът на ЦСКА хвърли вината за неосъществената сделка върху Инджов

Фенклубът на ЦСКА хвърли вината за неосъществената сделка върху Инджов

Фенклубът на ЦСКА "Сектор Г" публикува декларация в официалния профил на организацията във "Фейсбук", в която се опитва да обясни на привържениците на клуба ситуацията около контролния пакет от акции на 31-кратните шампиони. От публикуваното от привържениците става ясно, че причината за провала в преговорите за продажбата на клуба не е нито в настоящите управници на клуба Александър Томов и Александър Тодоров, нито във фамилия Манджукови. Така вината за провала е хвърлена върху третия участник в преговорите Юлиян Инджов. Ето какво пишат феновете на ЦСКА:

Армейци,

С оглед на комплицирана ситуация около любимия ни отбор, ви призоваваме да запазите спокойствие и да не вярвате на всяка публикацийка в медиите. Положението е изключително сложно, но с информация от първа ръка ви съобщаваме, че причината, за да не се осъществи сделката не е във фамилията Манджукови или настоящите управници на клуба.

Затова нека оставим на мира сегашното ни ръководство, за да могат да си свършат работата и да платят сумата за лиценза. След това най-вероятно клубът ще има нови собственици...

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти