Александър Тодоров: Това е една тъпа и гнусна игра (видео)

Александър Тодоров: Това е една тъпа и гнусна игра (видео)

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров определи действията на акционерите Петър Манджуков и Юлиян Инджов като "тъпа и гнусна игра". Той предположи, че атаката най-вероятно е насочена персонално към президента на "армейците"Александър Томов.

"Работим по резервния план и смятам, че ще се справим. За съжаление ние бяхме подготвени за друго, когато г-н Инджов каза, че ще поеме всичко. Това ни скъси времето за реакция. Той не ми вдигаше телефона вчера през цялото време. Нямам допълнителна информация. Не вдигат грам, как да коментирам? Защо мен ме питате? Всичко беше подписано и готово за сделката. Разписан е предварителният договор и всичко беше готово. Даже и Томов ги търсеше в продължение на два дни. Смятам, че ще се справим със ситуацията. Нормално беше да спрем предишния план, когато г-н Инджов каза, че ще поеме всичко. Ако това не е нарочно, то е много глупаво. Към 31 март Инджов и Манджуков ще бъдат мажоритарни собственици така или иначе. Това е една много тъпа и гнусна игра. Те ще си придобият близо 56 процента от акциите. Цялото им поведение е много, много неприятно. Грозно поведение. Ясно е какво целят, но трудно мога да кажа откъде идва тази атака. Като прочетете тяхната декларация, сами можете да видите какво целят. Явно атаката е насочена към г-н Томов персонално, а аз друго обяснение нямам", каза Тодоров.

Александър Тодоров: Това е една тъпа и гнусна игра 

"И аз питам какъв е проблемът. "Лира" така или иначе дава кредити на ЦСКА за издръжката, а те как ще се разберат помежду си. . . Към 4 милиона лева са те. Дълговете са 13 милиона и 4-те към "Лира", общо 17 милиона. Това обаче са кръчмарски сметки, дайте да не ги правим", добави той.

"Дължим по една заплата на футболистите, а днес стават две. Нямаме намерение да не плащаме. За нас най-важното е да спасим клуба, а от други дребни игрички няма смисъл", каза още Тодоров.

снимки: Марин Маринов/Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти