ЦСКА с важно съобщение

ЦСКА с важно съобщение

Ръководството на ЦСКА, чрез своя официален сайт, излезе със съобщение до хората, които ще дарят пари за спасяването на лиценза. Ето какво пишат червените:

ВАЖНО

Искаме да ви благодарим за  сериозната подкрепа, която оказвате на клуба още в първия ден на кампанията за спасяване на лиценза. Трогнати сме от демонстрирания интерес. Вие доказвате за пореден път, че няма по-силен от несломимия армейски дух, който неведнъж ние е обединявал в трудни моменти.

С цел да ви улесним, администрацията на стадион "Българска армия" ще работи в събота (28.03) и неделя (29.03), от 10:00 до 16:00 часа, за тези от вас, които желаят да направят своите дарения в брой директно в касата на клуба.

Напомняме ви, че долупосочената сметка е единствената, от която даренията могат да бъдат използвани за лиценза. Също така ви информираме, че клубът не е упълномощавал трети лица да набират средства от наше име.

Титуляр: ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД*/CSKA INVESTMENT Ltd

Банка: ПОЩЕНСКА БАНКА 

IBAN: BG50BPBI79421019653001 

BIC: BPBIBGSF 

Основание: Дарение за лиценз

*Фирмата ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД е 100% собственост на ПФК ЦСКА АД. Това може да се провери от всеки на интернет страницата на Търговския регистър.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти