Сериозни кадрови проблеми на "Тича"

Сериозни кадрови проблеми на "Тича"

Ден преди първия официален мач за новата година старши треньорът на Черно море Никола Спасов отново е изправен пред сериозни кадрови проблеми. Той няма да може да събере пълна група за първия двубой с Локомотив (Горна Оряховица) от турнира за Купата на България.

В тима на варненци отново има половин дузина контузени футболисти, за повечето от които дори не се знае кога ще се завърнат в игра. С травми от много време на "Тича" са Георги Китанов, Георги Божилов, Даниел Георгиев и Стенио дош Сантос.

В последните дни контузии получиха още новото попълнение Вилиян Бижев и Слави Сталев. Малиецът Мамуто Кулибали пък няма работна виза и трябваше да напусне страната, като издаването на документи ще отнеме известно време и той няма да е на линия за първите мачове на Черно море.

При това положение Никола Спасов има на разположение само 17 здрави футболисти, като дори не може да напълни групата си за посрещането на Локомотив (Горна Оряховица). Специалистът се похвали преди дни, че всичко около подготовката на отбора е преминало добре, но това явно не е така.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички