Томов с нова порция обвинения към душманите си - отказа да плаща 2,6 млн. евро

Томов с нова порция обвинения към душманите си - отказа да плаща 2,6 млн. евро

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов обвини в интервю по бТВ специалиста по международно спортно право Георги Градев, че съди клуба за 320 000 евро. Според главния акционер на червените  Градев се опитва да измъкне "милиони левове" от клуба по "престъпен начин".

Така Томов отговори на Градев, който преди няколко дни показа документ, че именно сегашният бос на армейците е виновен за лицензгейт през 2008 година.

"В ЦСКА ще бъде спокойно едва когато изплатим всички задължения, които са натрупани в миналото. В тези пропагандни неща не само няма истина, има елементарна пропаганда и то от най-долен тип. Целта е, че вървят дела, подписани от бившите ръководите, съгласно които частни лица, включително този, на когото давате думата, трябва да получат по едното дело 320 000 евро за смяна на документи. Ние не искаме да плащаме нещо, което е изсмукано от въздуха, за да влязат на лицето Градев и още няколко души милиони левове. В единия случай е буквално скандално - за нещо, което ние питаме каква е практическата работа и те не могат да отговорят.

След това има няколко футболисти буквално привличани за по нула мача, два мача, три мача. Всяко нещо струва по половин милион и тези пари се разпределят.

Изпълнителното ръководство на ЦСКА не може да търпи това нещо и както пред ФИФА, така и тук в България пред главния прокурор, ние твърдим, че това са целенасочено направени сделки на гърба на ЦСКА и днешното ЦСКА трябва да плати 2,6 млн. евро, ако това се признае.

Следователно тези брътвежи не ни интересуват, интересува ни да се преборим за тези пари”, категоричен е Томов.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички