„Джагоарс“ дебютира с 3 златни и един сребърен медал! Екатерина Атанасова стана втора при мъжете

„Джагоарс“ дебютира с 3 златни и един сребърен медал! Екатерина Атанасова стана втора при мъжете

Sofia Open в София – Международен Турнир по джаги

Клуб „Джагоарс“ дебютира с 3 златни и един сребърен медал. Жена грабна среброто в категорията Мъже единици!

Завърши и последния официален международен турнир от Спортния Календар на Българската федерация по футбол на маса (джаги) и на СК "Джагоарс" - Sofia OPEN Nov 2014, който се проведе в София. Участие взеха над 30 участника от цялата страна. Имаше и представители от Румъния.

Състезателите на новооткрития клуб "Джагоарс" се представиха достойно, като реализираха победи и оглавиха класирането в категориите и по единици и по двойки. Така Екатерина Атанасова се класира първа при жените в личното състезание, като за двудневната игра реализира категорични победи с 3:0 над противничките си и загуби само един сет във всичките си мачове!

В дисциплината Жени двойки, тя отново грабна златото с партньорката си за текущия сезон - Станислава Атанасова /JAG/. За пръв път участваха и две новосформирани двойки - Силвия Иванова и Станислава Стайкова, които станаха четвърти, следвани от съотборничките си Маренала Маркова и Светлана Стоянова, които останаха пети.

Джагоарите взеха участие и в мъжките дисциплини, където се състезаваха Станислав Найденов, Юлиан Пенев и Иво Пиларски. От тях най-добро постижение реализира Юлиан Пенев, който се класира пети на двойки с партньорката си Екатерина Атанасова, отпадайки от миналогодишните и тазгодишните шампиони Юлиан Атанасов и Никола Тачев /след оспорвана игра и при загуба 2:3 игри и 5:3 в последната игра/.

При мъже единици Екатерина Атанасова стана втора, след като загуби на финала в среднощна битка срещу Станислав Георгиев - младата надежда на България!

Така Джагуарите спечелиха 3 златни и едно сребърно отличие и се доказаха като един от най-добрите спортни клубове по джаги за България!

Повече информация:

Във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1542979559272971/

Резултати и календар: http://www.table-soccer.org/page/sofia-open-2014

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички