Георги Марков: Неделев е добре дошъл в Ботев, работим усилено по селекцията

Георги Марков: Неделев е добре дошъл в Ботев, работим усилено по селекцията

Спортният директор на Ботев Пловдив Георги Марков не изключи възможността То­дор Неделев да се завърне в тима. Националът така и не успява да се наложи в Майнц 05, а наскоро от там заявиха, че може да го пратят в друг отбор под наем. "Работим усилено по селек­цията. Ще вземем не повече от трима-четирима нови. Още не сме говорили нищо с Тодор Неделев. Не знаем какви са му отношенията там, ще го преотстъпват ли, или няма. Добре дошъл е, ако може да го вземем", коментира Марков пред "Тема Спорт".

"Още никой официално не е освободен. В процес на разговори сме. След Нова година ще има повече яснота за бройка­та и имената на играчите, с които евентуално ще се разде­лим", добави шефът при канар­четата. Очаква се махнатите да са 8, като първи в списъка са Пламен Николов и Даниел Ге­нов.

Относно новите собстве­ници, които трябва да поемат властта в клуба в началото на януари, той сподели: "Хубаво е Ботев Пловдив да има повече спонсори и повече хора, които помагат за развитието на от­бора и футбола в България. Очаквам много по-добро предс­тавяне през пролетта. На Бо­тев Пловдив осмото място не му отива. Целта ни е по-пред­но класиране. Може и да сме четвърти, във футбола всичко е възможно. Важното е сега да направим добра селекция и под­готовка и с нужната концент­рация и мотивация да победим Локомотив Пловдив в първия кръг".


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички