На "Герена" се оглеждат за заместник на Бедоя

На "Герена" се оглеждат за заместник на Бедоя

Намирането на офанзивен халф е сред приоритетите за зимната селекция на Левски. До този момент се знаеше, че "сините" търсят централен нападател след напускането на Атанас Курдов и неубедителното представяне на Умар Диаби.

Сега обаче Левски търсят конкурент на Мигел Бедоя. През миналия сезон испанецът игра много силно, особено в тандел с Антонио Аниете. През този шампионат той свали сериозно нивото. Причината е, че се върна болен от лятната почивка, като бе свалил и доста килограми. В първите няколко кръга Бедоя се възстановяваше, но влезе срещу Литекс в София ненапълно готов. Това му изигра лоша шега и Бедоя излезе с разтежение, от което се възстановява още няколко седмици.

Оттогава формата му е под сериозна критика от страна на треньори и фенове. Мигел Бедоя вероятно е и единственият от играчите на Левски с изтичащи договори, на които няма да бъде предложен нов контракт. Затова спортно-техническият щаб на тима се оглежда за негов заместник.

Търси се и играч за позиция на Живко Миланов, който най-вероятно няма да остане за пролетния полусезон и ще предпочете по-добри финансови оферти от Русия. Като фаворит за нов десен бек на "Герена" се спряга е звездата на Берое Атанас Зехиров. "Сините" също така доста усилено търсят нов флангови играч, тъй като Денис Махмудов и Линел Китамбала разочароват.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти