Огромен скандал: БХК номинира убиец на 20-годишен фен на Левски за "Личност на годината"

Огромен скандал: БХК номинира убиец на 20-годишен фен на Левски за "Личност на годината"

Българският хелзински комитет се забърка в огромен скандал, след като в тяхната анкета за "Личност на годината" бе номиниран австралиеца Джок Полфрийман. Това е човекът, който наръга с нож в центъра на София 20-годишния българин и запален фен на Левски Андрей Монов. Раната бе смъртоносна и момчето почина, а Полфрийман бе осъден на 20 години затвор.

Бащата на Андрей - Христо Монов, пък е преподавател по психология в СУ "Св. Климент Охридски" и бивш депутат.

В тази връзка феновете на Левски от "Саут дивижън" реагираха доста остро на поредната гавра с България и нейните граждани. Ето какво пишат те по този въпрос:

"Приятели, за съжаление днес за пореден път станахме свидетели на нещо, което едва ли може да се случи в друга или поне в нормална държава. МЕКОТЕЛИТЕ от Анти-Български Хелзински Комитет са номинирали в тяхната измислена класация "Човек на Годината 2015", не кой да е, а убиецът на Анди - Джок Полфрийман. След като председателя на БХК защитаваше правата на педофилите, след като същите те защитаваха в Страсбург Ахмед Муса, чието мото е: „Поклон пред тези, които режат глави“ и който бе осъден на 3 години за проповядване на радикален ислям, след като защитаваха братя Юзеирови, които издигнаха паметници на турски освободители в България и бяха осъдени за проповядване на омраза, сега същите без капка свян номинират за човек на годината анархиста-убиец на български младеж насред столицата на България. Едва ли могат да се намерят нормални думи, с които да опишем тази гавра с българския народ, с нас и България като цяло. Затова не мислим да хабим думите си за тези примати.

Български Хелзински Комитет е една доказано престъпна организация, спонсорирана от доказано престъпни чуждестранни групировки, която под мотото „да бъдем толерантни” е прекрасен инструмент в ръцете на съмнителни елементи със съмнителни цели. Номинацията им на Джок Полфрийман за човек на годината преля и без това пълната догоре чаша на търпението ни. Държавата в лицето на прокуратурата нито веднъж не реши за нужно да разбере кой стои зад смешните физиономии в този т.н. комитет и какви са реалните цели и задачи пред него.

Вместо това цялата власт в тази държава разследва кой се е осмелил да запали факла на футболен мач. Ние призоваваме за пълна забрана на тази антибългарска организация и за пълно разследване на хората, стоящи зад нея. А ние, ние ще направим всичко по силите ни да изпратим БХК при черните души!

НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!"

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички