Милко Георгиев: Мнението на синдика не е меродавно, ще играем мачовете си на "Армията"

Милко Георгиев: Мнението на синдика не е меродавно, ще играем мачовете си на "Армията"

Новото дружество ПФК ЦСКА 1948 АД ще използва за домакинските си мачове стадион “Българска армия” в "Борисовата градина". Категоричен в това свое мнение бе неговият представител Милко Георгиев. Той за пореден път заяви, че няма как старото “червено” дружество да бъде оздравено.

“Озадачен съм от поредното неадекватно изказване на синдик Дора Милева. Не мисля, че нейното мнение е меродавно в случая. Новото сдружение ще играе на “Армията”. Имаме уверението, че ще домакинстваме в “Борисовата градина”. Разбираемо е част от феновете да не са съгласни с това, което се случва в момента. Прекалено много писма, декларации, изказвания и т.н. объркаха част от тях. ЦСКА е в сърцето, не във формата на дружеството”, категоричен бе представителят на новото дружество.

“Не смятам, че може да бъде приет какъвто и да е оздравителен план за старото дружество. От там нататък се действа по Търговския закон. Този процес може да отнеме доста дълго време и не се знае какво точно ще се случи. Не мисля, че ще се стигне до вариант, в който да има повече от един ЦСКА в професионалния футбол. Подали сме всички необходими документи и очаквам съвсем скоро да получим лиценз. По отношение на преструктурирането ще има някакви промени в Управителния съвет, но нищо кой знае какво”, завърши Георгиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички