Степан Хиндлиян: Зависимостите унищожават Левски, клубът се източва брутално (видео)

Степан Хиндлиян: Зависимостите унищожават Левски, клубът се източва брутално (видео)

Председателят на Националния клуб на привържениците в оставка - Степан Хиндлиян, бе гост в ефира на "България Он Еър", а в студиото на колегите говори за причините за напрежение в сектор "Б" и ужасяващото състояние на клуба. Според един от лидерите на агитката, те се коренят в задуклисието, което е обладало Левски в последните години.

"Това, което видяхме в последния мач между Левски и ЦСКА със събличане на играчи, е сигнал към тези, които умишлено унищожават футбола, и в частност Левски. Когато се вникне под повърхността, ще стане ясно, че не момчетата, които проявяват агресия, а едни други хора, схеми и системи го унищожават. Въпросът е не кой стои зад момчетата, а кой унищожава клубът вече десета година. Унищожава го не Кой, а моделът "България". Левски се източва брутално, Левски е в зависимости - политически, икономически. Левски се е превърнал в схема. В схемата на някого, който върти сделки на гърба на клуба. И който няма интерес да има голяма и сплотена публика. Защото в нея има освен момчета с качулки, и такива с акъл в главата. Защото ако те останат зад една кауза, биха могли да препятсват модела. И това не е моделът "Кой", "Той", "Бай". Това е моделът "България". Защото тук, в тази държава, всичко се случва по схема. Схема е пътното строителство, съдебната система, схема има във всички сфери на обществото. Те ни приспиват и ни казват, че трябва да си мълчим, и трябва да гледаме как ни унищожават", каза Хиндлиян.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички