Гледай на живо

Евро 2020: Шотландия - Чехия 0:0

Боримиров: Даваме шанс на всеки да докаже мястото си в Левски (видео)

Боримиров: Даваме шанс на всеки да докаже мястото си в Левски (видео)

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров изрази задоволството си от спечелените три точки при гостуването на Черно море в Каварна, но подобно на старши треньора на отбора Николай Митов призна за проблемите на “сините” пред гола.

“Радващо е, че успяхме да победим, но проявихме една наша стара слабост - създаваме положения, но не можем да ги реализираме”, заяви Боримиров, след което коментира и ситуацията със Сърджан Лукин, Антонио Аниете, Георги Костадинов и Джереми Де Ноойер: “Не е коректно да казвам, че не са част от Левски, тъй като те все още имат действащи договори с клуба. Решение на треньора е да не бъдат в групата и те трябва да го приемат.”

Черно море - Левски “Гледаме футболисти за лятната селекция и от България, и от чужбина. Повече обаче ще разберете на лято, в момента не мога да коментирам тази тема. Даваме шанс на всички настоящи играчи. Конкуренцията е на ниво и който демонстрира повече желание и по-добри възможности, той ще играе”, допълни още бившият капитан на тима.

Още от БГ Футбол

Виж всички