Митов: Целта на Левски е да изгради солиден състав от млади футболисти (видео)

Митов: Целта на Левски е да изгради солиден състав от млади футболисти (видео)

Старши треньорът на Левски Николай Митов остана доволен от спечелените три точки при гостуването на Черно море в Каварна. Специалистът обаче за пореден път подчерта, че “сините” имат сериозни проблеми пред гола и трудно бележат. Митов обяви, че целта пред 26-кратния шампион на България е да изгради солиден състав от млади футболисти.

“Трябваше доста по-рано да вкараме още 2-3 гола и да затворим мач. Определено ни чака много работа пред гола. Иначе съм доволен от агресията, от колективната играя, която съставът демонстрира. Поздравявам момчетата. Въпреки победата обаче няма да спра да повтарям, че има още много неща да изчистим, за да изглежда Левски така, както аз искам”, коментира Митов.

“Добре е, че отново се върнахме на победния път след мача с ЦСКА-София миналата седмица. Сега обаче забравяме тази победа и мислим за следващата среща с Локомотив (Пловдив). Направихме си изводите след загубата на “Васил Левски”, но за пореден път ще кажа, че и утре да играем отново, пак ще изляза със същия състав”, каза още наставникът на “сините”.
Черно море - Левски “Левски трябва да има солиден отбор, защото само с такъв младите ще растат. Виждате, че постоянно има нови и млади момчета, които попадат в групата и получават шанс за игра. Даром обаче никой нищо няма да получи”, категоричен бе Митов, след което коментира ситуацията с Де Ноойер, Аниете и Костадинов: “Те са много добри футболисти, които поради една или друга причина от новия сезон няма да бъдат в Левски. Тренират и ако имаме нужда, ще ги използваме в следващите мачове. Причината да си тръгнат е, че не подписват договори. Предложили сме им някои неща, но явно не сме стигнали до разбиране. Разбира се, всяка страна гледа и търси своя интерес. Целта на Левски е да изгради стабилен отбор от млади състезатели”, допълни още специалистът.

Още от БГ Футбол

Виж всички