Peugeot и Volkswagen разкриха експонатите си за TRUCK EXPO 2017

Peugeot и Volkswagen разкриха експонатите си за TRUCK EXPO 2017

Peugeot и Volkswagen обявиха експонатите, с които ще участват на предстоящото Международно изложение за тежкотоварни и лекотоварни автомобили - TRUCK EXPO 2017. Събитието ще се проведе от 01 до 03 юни 2017г. на откритите площи и пистата на летище Лесново.

Peugeot ще покаже най-атрактивните предложения от лекотоварната си гама. На щанда на марката ще имате възможност да се запознаете с новия Peugeot Expert, носител на 5 звезди от тестовете EuroNCAP. Наличен в 3 дължини, с 2 или 3 места отпред, новият Peugeot Expert предоставя до 6,6 м3 полезен обем и 1400 кг полезен товар с полезна дължина от 4 м. Версиите Standard и Long от 4,95 м и 5,30 м отговарят на най-голямото търсене на пазара. Компактната версия от 4,60 м може да натовари до 5,1 м3 и 1400 кг при полезна дължина от 3,32 м. Благодарение на скъсения заден надвес, новият Expert предлага голяма маневреност, особено ценена от професионалистите, работещи в градска среда.

Моделът се задвижва от модерни и ефективни двигатели BlueHDi Euro 6 от 95 к.с./210 Нм до 180 к.с./400 Нм, повечето оборудвани със система Stop&Start. Те предоставят отлично управление и оптимално съотношение в сегмента на разход на гориво/CO2 емисии. Новата автоматична скоростна кутия EAT6 при BlueHDi 180 и роботизираната скоростна кутия ETG6 при BlueHdi 95, освен че предлагат нисък разход на гориво, освобождават допълнително пространство за коленете на пътника в средата.

Помощниците на вашия бизнес - Peugeot Partner и Peugeot Boxer, ще допълват представянето на марката.

Peugeot Boxer използва нова гама дизелови двигатели 2.0 BlueHDi, конструирани и произведени от Групата PSA с технология, която позволява обработката на до 90% от азотните окиси (NOx) и до 99,9% от частиците, включително и най-фините.

Peugeot Partner e с повече възможности за корпоративните клиенти в силно конкурентния сегмент на малките ванове. Partner е оборудван с общо 6 бензинови VTi и дизелови BlueHDi двигателя, развиващи от 75 до 120 к.с., отговарящи на стандарта Euro 6.

На щанда на Volkswagen Лекотоварни автомобили посетителите ще узнаят интересни факти от историята на успеха на най-продавания модел на марката - Volkswagen Transporter, и ще се почерпят за рождения ден на култовия бус, който тази година става на 70 години. Желаещите могат да премерят сили на специално организиран тест драйв с мощния пикап VW Amarok, както и да са сред първите тествали новия VW Crafter в България.

На щанда на марката ще бъде показан Transporter Kasten, който се предлага с две междуосия и три варианта за височина на тавана, осигуряващи вместимост на товарното отделение от 5,8 до 9,3 м3 и полезен товар до 1,4 т.

Пикапът Amarok идва с последно поколение 3.0 V6 TDI двигател, адаптиран от Audi и поставящ нови мащаби по отношение на задвижване, двигателни характеристики, функционалност и ефективност. Автомобилът е с двустранно приложение - от една страна, здрав и надежден работен пикап, от друга - премиум лайфстайл пикап. Моделът предлага най-широката товарна платформа в сегмента, като в нея може да се натовари безпроблемно напречно европалет. Полезният товар достига до 1 тон в зависимост от избраното оборудване. Някои вариантите на Amarok позволяват теглене на ремарке с обща маса до 3,5 тона. Пикапът е оборудван с дизелов двигател с мощност 2,967 куб. см и три варианта на мощност: от 163 до 224 к.с.

Новият Crafter, който спечели титлата Международен ван на годината 2017, се предлага с 3 дължини, 3 височини на тавана и 4 базови модела. Той е оборудван с 8-степенна автоматична скоростна кутия и широка гама от деривати, дори при версиите с най-висок тонаж. Изборът на двигател зависи и от задвижващия механизъм: на разположение са предно, задно или задвижване на четирите колела 4MOTION.

Припомняме, че марките, които вече са потвърдили участие и ще представят гамата си превозните средства от категория N1, са:Citroen, Ford, Great Wall, Peugeot, Ssang Yong и Volkswagen. Организатор на събитието е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП). Локацията на събитието - летище Лесново се намира в община Елин Пелин, в източната част на Софийското поле, на 27 км източно от столицата.

Компании, които имат интерес да представят продукти и услуги, кореспондиращи с тежкотоварната автомобилна техника, все още могат да заявят участие към логистичния организатор на TRUCK EXPO 2017 - Фернет България, тел./факс: 032/681 115; 607 613; e-mail: office@fairnetbg.com.

Последвайте канала ни в

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти