ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Рони: Вече никой от World Snooker не ме тормози

Рони: Вече никой от World Snooker не ме тормози

Рони О‘Съливан отново проговори за проблемите си с World Snooker от началото на годината, когато е получил предупредително писмо, че ще трябва да отговаря пред комисия за изказванията си по адрес на шефовете на снукъра.

Ракетата определено не остана доволен от нападателния тон на ръководителите, които го „тормозели“ точно преди началото на Германския Мастърс. Резултатите на Гения от Чигуел пострадали от „заплахите“, а той самият започна да отговаря механично и лаконично на всеки журналистически въпрос оттогава.

За Световното първенство в „Крусибъл“ обаче Рони разкри, че вече всичко това е зад гърба му и ще се концентрира единствено върху удоволствието, което му носи снукъра, както и върху стремежа за шеста световна титла.

„Обадих се на Бари преди около месец и му казах: „Приключих с теб, друже. Приключих с теб и твоя Борд на директорите.“ Един мой приятел ме посъветва да оставя всичко на адвокатите си. Аз повече няма да се занимавам с това, защото вече никой не ме тормози, никой не ми пише, тези хора спряха да ме притесняват. Харесвам Бари много и вече никой не ме заплашва.

Понякога очевидно казвам неща, които не трябва. В случая получих писмо, което ме информира, че трябва да обясня пред комисия думите си в рамките на 14 дни. Това се случи точно в деня преди турнир и честно казано, обърка много играта ми в последните 3-4 турнира.

Тогава просто си казах, че не е честно спрямо феновете и хората, които са ми дали толкова много. А и също така не смятах, че съм направил нещо толкова лошо. Това ми коства около три турнира, така че повече няма да се занимавам с такива неща, имам си добри адвокати за тези случаи.

Те се грижат да съм добре и не ми се коментира повече, говори ми се само за това, че съм щастлив и се наслаждавам на играта си, което само по себе си е чудесно“, обясни О‘Съливан, цитиран от BBC Radio 5.

Участвайте в снукър играта на Sportal.bg и спечелете билет за мачовете между Рони О'Съливан и Стивън Хендри!

Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти