Великов: Дунав ще играе за победа във всеки мач в топ 6

Великов: Дунав ще играе за победа във всеки мач в топ 6

Дунав няма да се отпуска и ще продължи да играе за победа във всеки мач, въпреки че постигнахме целта си. Това заяви треньорът на русенския клуб Веселин Великов преди домакинството на "драконите" срещу Славия в последния 26-и кръг от редовния сезон на Първа лига. Мачът ще се играе утре от 17:30 часа на "Лудогорец Арена" в Разград.

Дунав вече си спечели място в първата шестица, с което си гарантира желаното утвърждаване в елита, 25 години след завръщането си в него. За срещата със Славия треньорският щаб на русенския клуб ще може да разчита на почти всички свои възпитаници. Възстановени са Мартин Луков, Ивайло Раденцов и Бранимир Костадинов, които за последно имаха здравословни проблеми. Атанас Атанасов обаче все още лекува контузия. "Драконите" се очаква да получат и сериозна подкрепа от своите фенове.

"С пожеланието повече да не пътуваме за домакинства, ви подканваме да се възползвате от организацията на фен клуб "Дунав завинаги" за мача от последния кръг в редовния сезон на Първа лига. Дунав може да се изкачи още по-напред в топ 6 преди завръщането в Русе. Станете свидетели на този исторически момент", заявяват феновете.

През седмицата запалянковците се срещнаха и с част от техните любимци. Треньорът Веселин Великов, Мирослав Будинов, Станислав Антонов и Бирсент Карагарен се отзоваха на поканата на "Дунав завинаги", като разговаряха за своето и на отбора минало, настояще и бъдеще. Разкриха своите пристрастия в чужбина, както и за кой клуб не биха работили никога.

"Много е важно да се подобрят условията, при които се готвим. С оглед на настоящите момчетата извършват подвиг с тези резултати и това класиране. Добре е все пак, че виждаме, че се работи в тази посока напоследък", коментираха Великов и футболистите.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти