Идеалната мъжка вечер

Идеалната мъжка вечер

Ако вярваме на жените, хубавата вечер е свързана с романтика, свещи, лигава романтична комедия и гушкане на дивана. За нас, мъжете, обаче радостите на една нормална вечер са други, ето кои са.

Бирата винаги е един от главните виновници за едно приятно приключване на деня. Всяка нормална вечер особено след дълъг работен ден завършва с няколко бири. Или поне това е част от края на нормалния ден. Постарай се винаги хладилника ти да е добре зареден, за да не изпадаш в депресии.

Геймингът е друга страст и няма как да бягаме от нея. Независимо дали говорим за конзола, или за компютър, но игрите са си голяма зарибявка особено с приятели. И цялата тази глупост, че били само за дечковци, не я признаваме никак.

Вечерята е от огромна важност. Важно е да е обилна и да не се налага да я приготвяш сам - или някой ти е сготвил, или поръчваш от някъде с доставка. Според резултатите от скорошни проучвания приготовлението на вечерята може да скапе настроението на повече от 2/3 от мъжете.

Ако си избрал да излезеш навън с приятели, почти няма как да сгрешиш. Всъщност има, но нека се съсредоточим над приятното изкарване и едни прекрасни спомени в бъдеще време, които ще създаваш сега. Само внимавай с алкохола.

Сексът е един прекрасен финал на вечерта, а и медици твърдят, че сънят е по-пълноценен и полезен след хубав секс. И подчертават, че трябва продължителността да е над 10 минути, имай го предвид.

Още от Булевард

Виж всички