ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

ГардеРОБ: Още забрани в облеклото

ГардеРОБ: Още забрани в облеклото

Явно "модните прегрешения", които мъжете понякога правим, са ужасно много, така че продължаваме с изреждането на абсолютните табута за гардероба и външния ти вид.

Чанта бананка
Помниш ли ги? Това са онези чантички, които носиш на кръста си, като вътре си държиш парите. Т.е. едно време нямаше мобилни телефони, така че имаше само пари и зелен паспорт в бананката. Сега ще има документи, служебен телефон, личен смартфон и какво ли още не. Най-добре не се прави на роден "чейнчаджия" от 90-те.

Чанта диагоналка
Прочети си пак горното.

Козирка
Това е пак нещо от миналото - помниш ли ги? Става дума за козирките, които наистина бяха само козирки, а не цели шапки. Идеята е да ти пази сянка на очите, но да не ти запарва главата. Това, че изглежда меганелепо, е бонус. В този смисъл шапката с козирка си е съвсем приемлива и дори уместна в много случаи.

Свръхкъс панталон
Имаме предвид дълъг панталон, който е с 10, че дори 15 см по-къс от необходимото. При всяко сядане лъсва я чорапът, я кракът ти. Ако се питаш - не, жените не го смятат за особено секси. А ужасно много мъже на(д) средна възраст незнайно защо обожават да носят такива панталони. Не бъди един от тях.

Джапанки
На плажа ли си? У дома ли си? Не?! Тогава не и на джапанките. Такива неща като "Ама то е много топло и с компанията ще пием по няколко бири!" не вървят.

Кроксове
И тук е така - извън дома ти е недопустимо да си с тях, дори и да излизаш само до магазина. Иначе да - наистина са изключително удобни, няма как да не го признаем.

Всичко розово
Ето, казваме го: цвят "сьомга" НЕ СЪЩЕСТВУВА! Цветът е "розово" и в много редки случаи можеш да си позволиш изобщо да присъства в аутфита ти. Повечето розови ризи са ужасни. Повечето розови тениски са ужасни. Всички розови сака са ужасни. Не те убеждаваме да мразиш този цвят, просто се постарай да си мъж, а не нещо друго. А онази "мъдрост", че само истинският мъж има смелостта да носи розово и да не се съмнява в мъжествеността си, да я пробутват другаде.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти