Белчев настоява за контрола точно преди рестарта на Първа лига

Белчев настоява за контрола точно преди рестарта на Първа лига

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев ще настоява отборът да изиграе контрола в България непосредствено преди подновя­ването на първенството в Пър­ва професионална лига. Проверката ще е в уи­кенда на 11-12 февруари, веро­ятно срещу втородивизионен съперник. Тя ще е и генералната репетиция преди старта на пролетния дял, пише "Тема спорт".

ЦСКА-София подновява участието си в Първа лига в уикенда на 18-19 февруари с гостуване на Черно море. Преди това обаче "червените" ще изиграят поне четири контроли в Испания, ка­то към този момент е ясна да­тата за двубоя с Динамо (Киев) - 25 януари. Днес ще станат из­вестни и останалите провер­ки, като такава ще има и с швейцарския гранд Базел.

"Армейците" ще се подготвят на родна земя от 9 до 17 януари, като вероятно ще са на лагер в близост до София. Това ще се уточни до края на тази седми­ца, на база климатичните усло­вия в страната. На 18-и отбо­рът пътува за първия етап от подготовката си в Испания. Той ще протече в Аяурин, Коста дел Сол (в близост до Марбея), до 27 януари. След това футболистите на Стамен Белчев пътуват за втори лагер в иберийската страна, но в Ла Манга. Вторият етап от подго­товката в Испания ще приключи на 5 февруари.

Още от БГ Футбол

Виж всички