Не приеха писмото на Любо Пенев за кандидатурата му за президентския пост в БФС (видео+галерия)

Не приеха писмото на Любо Пенев за кандидатурата му за президентския пост в БФС (видео+галерия)

Кандидатурата на Любослав Пенев за президентския пост в БФС бе издигната официално тази сутрин. Представител на аматьорския Черногорец (Ноевци) пристигна в 10:30 часа пред националната база в Бояна с уведомително писмо за кандидатурата на "Ел Голеадор". То обаче не бе прието в канцелариите на съюза поради административна пречка. Ето какво каза човекът от клуба от "А" ОФГ-2, зона "Перник":

"Не ни приеха писмото, защото не са готови - нямат регистър. Това нормално ли е? Днешната дата е избрана символично. Това е писмо за намерението за кандидатиране на г-н Любослав Пенев. Човекът е професионалист и ще работи за благото на българския футбол. Като мине Изпълкомът, ще внесем документите. Но в БФС не са готови. Това е безхаберие. Издига го футболен клуб от аматьорския футбол - издига го Черногорец (Ноевци).
Ивайло Гроздев и Тони Миланов се опитаха да внесат кандидатурата на Любослав Пенев@@@
Амбицията на Любо Пенев е да оправи футбола. Ще имаме инициативен комитет, ще имаме пресконференция. Все още не сме говорили с ЦСКА и Левски. Накрая народът ще ги измете. Хората убедиха Любо Пенев да се кандидатира, няма никакви кръгове. Красен Кралев е доволен от работата на Борислав Михайлов? Вие сериозно ли го говорите това? Вътре в БФС е анархия. Нямат регистър, а идва конгрес", каза представителят на Черногорец пред медиите.

Още от БГ Футбол

Виж всички