Съотборник на Попето в Рубин: Подаваш му топката и не мислиш повече

Съотборник на Попето в Рубин: Подаваш му топката и не мислиш повече

Полузащитникът на Рубин Павел Могилевец не скри впечатлението си от качествата на своите съотборници Кристиан Нобоа и Ивелин Попов. И тримата преминаха в състава на руснаците през зимния трансферен прозорец.

"Доброто ни представяне е плод на добра психика. Каквото правим на тренировка, това се получава и в официалните мачове. Получават се комбинации, които треньорският щаб изисква от нас. Всички момчета се влагат на 100%. Така идват и резултатите. Никой не се задоволява с изискванията към себе си и това се отблагодарява. Както се подготвяш за мачовете, така и ще играеш”, започна полузащитникът за "Р-Спорт".

"Кристиан е футболист от висока класа и върши работата си чудесно. С погледа си върху играта той е един от най-добрите, с които съм тренирал. Същото важи и за Попов. Докато не тренирате с тях, трудно ще разберете какво е тяхното ниво. Това се случи и с Ивелин. Знаех, че е добър футболист, а когато започна да тренира с нас и да играе в мачовете, разбрах, че Ивелин е футболист, който разбира футбола отлично. Можете да му подадете топката и да не мислите повече”, коментира Могилевец.

Още от БГ Футбол

Виж всички