Президентът на Марица (Пд) коментира съдийските назначения в Трета лига

Президентът на Марица (Пд) коментира съдийските назначения в Трета лига

Президентът на Марица (Пловдив) Христо Христов коментира играната в събота в Казанлък среща между “жълто-сините” и Розова долина, завършила при резултат 0:0, както и цялостното представяне на състава дотук.

“Тимът се представи добре в тези първи няколко срещи от началото на сезона. По обективни причини настроението на футболистите и на двата отбора в съботната среща бе минорно. Аз вярвам в силите и потенциала на отбора и заставам твърдо зад него. Вярвам, че със собствени сили и честна игра можем да се преборим за първото място в групата, въпреки силната конкуренция.”

Христов коментира кратко и лаконично съдийските назначения: “Силно се надявам, че назначението на една и съща съдийска бригада от Бургас във второ поредно гостуване е случайно!” Припомняме, че във второ поредно важно гостуване на Марица бе назначена съдийска бригада от Бургас начело с един и същ съдия. От този регион са три от претендентите за първата позиция.

Марица заема 4-то място след 5 изиграни срещи с актив от 11 точки, като тимът няма загуба и е единствен без допуснат гол. Водач в класирането е Нефтохимик с 15 точки, пред Черноморец-1919 и Борислав (Първомай) с по 12. Пети е Загорец също с 11, следван от Созопол с 9.

Още от Трета лига

Виж всички