Задава се скандал по оста ЦСКА-София - Ботев Пд, казусът може да стигне до ФИФА

Задава се скандал по оста ЦСКА-София - Ботев Пд, казусът може да стигне до ФИФА

Задава се огромен скандал по оста ЦСКА-София - Ботев (Пловдив) заради желанието на червените да отмъкнат звездата на канарчетата Тодор Неделев.

Вече няколко медии обявиха, че ЦСКА-София води преговори с капитана на пловдивчани, а преди минути се появи информация, че той е приел предложените му условия.

От Ботев обаче категорично отрекоха пред Sportal.bg да знаят за такова нещо и обявиха, че никой не е разговарял с тях, а още по-малко се водят преговори на ниво клуб-клуб. Пловдивчани припомниха, че ако червените водят такива с играча без знанието на сегашния му тим, деянието е наказуемо от ФИФА.

Sportal.bg научи, че звездата на канарчетата има цена и ако някой иска да го вземе, няма да е безплатно, а ще трябва да я плати. Процент от трансферната сума ще отиде и за Майнц.

Не е изключено цялата шумотевица да е подготовка за трансфер на Неделев в ЦСКА-София, но през зимата. В Пловдив пък вече започна сериозно негодувание от писанията на определени медии, за които се твърди, че се опитват да окажат натиск за осъществяване на сделката.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти