Левски се отказа от Антонио Вутов

Левски се отказа от Антонио Вутов
Ръководството на Левски направи изненадващ завой в последния момент и се отказа от услугите на Антонио Вутов, информираха колегите от "Дарик радио". Талантът беше договорен с Удинезе, но явно "сините" вече имат други планове. Една от версиите е, че наставникът Делио Роси не смята, че Вутов може да му бъде полезен при системата 4-3-3, която в последно време се налага на "Герена".
Вутов е сред най-големите таланти в академията на клуба и беше един от малкото българи в отбора. Неговото оставане за постоянно в Левски се смяташе за сигурно, а отказът е дошъл "докато футболистът е бил с химикалка в ръка", за да подпише контракта. Агентът на играча Лъчезар Танев беше лаконичен пред "Дарик": "Това е липса на уважение към агента, футболиста и Удинезе."
При това положение Антонио остава собственост на италианския клуб, който преди години го купи за доста сериозна сума от Левски, но Вутов не успя да се наложи при "зебрите". Той първо се върна у нас с екипа на Ботев (Пловдив) и спечели Купата на България, а през последния сезон игра на "Герена" под наем. Припомняме, че това лято Левски изпусна още двама основни футболисти - Роман Прохазка и Васил Панайотов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти