ЦСКА-София започва преговори със Сент Етиен за Жоржиньо

ЦСКА-София започва преговори със Сент Етиен за Жоржиньо

От ЦСКА-София обмислят да започнат преговори с френския Сент Етиен за правата на Жоржиньо, твърди “Меридиан Мач”. Известно е, че португалското крило играе под наем на “Армията”, но в договора няма за закупуването му, което означава, че трябва да се върне във френския клуб след края на сезона.

Нестор Ел Маестро е много доволен от Жоржиньо и е препоръчал на ръководството да го осигури за по-дълъг период. Бързакът бе един от най-постоянните за “червените” през първия дял от първенството. Въпреки че дори получи контузия на глезена, той се върна по-бързо от предвиденото в игра и помогна на тима си в много мачове.

46 Футболистите на ЦСКА - София заминаха за Испания

На “Армията” са убедени, че Жоржиньо не може да се пребори за титулярно място в Сент Етиен и “зелените” отново ще предпочетат да го преотстъпят. От ЦСКА-София виждат в това шанса си да убедят своите колеги да им го продадат и да градят силен отбор с играчи като него. Още повече, че се очаква продажба на Кирил Десподов сега или най-късно през лятото, което ще направи ролята на Жоржиньо по крилото още по-важна.

“Червените” ще предложат на Сент Етиен приличен процент от бъдещ трансфер на португалеца в друг клуб.

Още от БГ Футбол

Виж всички