Живко Миланов: Лудогорец ни надигра тотално! Срамно е! Обстановката на "Герена" не е добра

Опитният бранител на Левски Живко Миланов се изказа песимистично след загубата на "сините" от Лудогорец с 0:2. Футболистът определи двубоя за своя отбор като изключително слаб и каза, че е срамно "сините" да изнасят такава продукция пред пълните трибуни на "Герена".

66 Левски - Лудогорец - част II
"Отдавам поражението на слабата игра! Лудогорец ни надигра по всички показатели, трябва да сме реалисти. Срамно и обидно е пред тези хора, които бяха на трибуните. Чувствам се нормално, вече съм напълно готов за игра. Днес играх десетина минути, надявам се занапред да играя повече. Имахме доста голям респект към Лудогорец, на "Герена" не би трябвало да бъде така. Изключително слаб мач!
Гледаме напред, трябва да се учим от грешките си. Може би наистина бяха пренавити момчетата от многото хора на стадиона. Обстановката не е добра на "Герена", щом Левски е на трето място. Има нов собственик, има сигурност, надявам се в бъдеще да сме по-напред в класирането. Тези хора чакат победи, това е. Тези хора чакат минимални усилия от нас, да покажем 2-3 мача усилия и стадионът е пълен, това го няма никъде.
Надявам се да наваксаме точките на Лудогорец, доста са осем точки, с тази игра няма как да стане. Трябва да гледаме собствената си кошара", каза Миланов след поражението от шампионите.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти