Стойчо Стоев: Аз съм перфекционист, искам още, за да ликуваме

Наставникът на Стойчо Стоев заяви след победата на Лудогорец като гост с 2:0 над Левски, че е перфекционист и ще изисква още от своите играчи, за да може да ликуват в края на шампионата.

“Доста оспорван и интересен мач. За нас беше важно да спечелим, тъй като Лудогорец не стартира добре сезона. Играхме приятен за окото футбол. За два дни в глобален мащаб няма какво да променя в спортно-техническо естество, само ментално. Можеше и по-рано да си решим мача, но пропуснахме няколко положения. В някои ситуации футболистите не избраха правилното решение пред гола. След една победа е лесно да кажа, че съм очаквал Левски да нанесе само два точни удара към нашата врата. Левски е класен отбор и ни даде отпор.
Този отбор има класни играчи и играе добър футбол. Доволен съм от всички футболисти, тъй като от първата до последната минута се бореха за победата. С почти всички играчи на Лудогорец имах разговор, това ми беше основната задача. Исках да разбера тяхното мислене и те моето. Наистина съм перфекционист. Спрямо качествата, които състезателите имат, може да надградим, за да може да ликуваме в края на шампионата. И после в най-важните мачове в Европа. Имаше напрежение в Лудогорец. Това си личеше през седмицата в тренировките”, заяви Стоев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти