Напрежение в Етър: Бой до кръв беляза тренировка на "болярите"

Напрежение в Етър: Бой до кръв беляза тренировка на "болярите"

Скандал с бой е станал на вчерашната тренировка на Етър, съобщава сайтът “Болярски новини”. Според материала помощник-треньорът Тодор Колев и капитанът Иван Стоянов са си разменили крошета по време на заниманието във вторник.

“Още по-лошото е, че свидетели на инцидента, който станал на терените на Спортното училище, стават не само футболистите, но и деца от школата на клуба. След мелето Стоянов, който е актуалният капитан на “виолетовите”, е потърсил помощ, облян в кръв, разказаха възмутени очевидци. На същата тренировка е имало още серия от подобни сблъсъци и „прехвърчане на искри”, в които са участвали и други играчи като Здравко Илиев и Ерол Дост. Случаят е показателен и за нажежената обстановка в съблекалнята на клуба ни, който напоследък никак не радва феновете си, заради посредствените си игри и то срещу преки конкуренти в класирането.

Повечето фенове открито негодуват и срещу треньора Росен Кирилов, който разполага с качествена селекция и добър бюджет, но тимът губи облика си, изграден при предшественика му Красимир Балъков.Със сигурност повлиява и оттеглянето на основния благодетел Александър Нанков. По случая се очакват и дисциплинарни наказания и отговорност за уронване на престижа на виолетовите”, пише дословно в материала.

От ръководството на Етър са потвърдили инцидента пред медията. Наистина има такава разправия, потвърди административният директор на клуба Страцимир Тинчев. Шефовете ще съберат футболистите на разговор, след което ще обявят взетите мерки.

“Ще съберем играчите за изясняване на ситуацията, след което ще вземем съответните мерки, които ще бъдат обявени”, коментира Страцимир Тинчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти