Крушчич: Много съм доволен! Показахме търпение и победата е заслужена

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич не скри радостта си след трудния успех с 2:0 над Черно море във Варна. Специалистът похвали своите футболисти за начина, по който играха днес на "Тича".

"Ключово беше това, че бяхме търпеливи преди мача. Знаехме, че играем срещу много добър отбор. Черно море играе силно като домакин. Мисля, че нашата победа е заслужена. Имахме няколко добри момента. Бяхме търпеливи и в края вкарахме два изключително красиви гола. Много съм доволен, че успяхме да победим днес. Малинов отиде в линията на изморените защитници на Черно море. Жеферсон също се включи добре".

"Винаги искам да играем добре. Емоцията ми е свързана с представянето на отбора. Искам играчите да са спокойни. Черно море нямаше нито едно положение до онзи момент след нашия гол. Имахме късмет, че не допуснахме гол. За нас всеки мач е труден. Имахме три много тежки гостувания. Искам да похваля отбора. Трябва още малко увереност в собствените възможности. Силата е на тяхна страна. Още е рано да говорим за мача със Славия. Ще мислим за този двубой от утре".

Още от БГ Футбол

Виж всички