Левски пусна в продажба на билетите за мача срещу Етър

Левски пусна в продажба на билетите за мача срещу Етър

Билетите за домакинския мач на Левски срещу Етър от 15-ти кръг на efbet Лига вече са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 6 ноември, сряда, от 15:30 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

76 Левски - Арда 2:1

Пропуски се продават в официалния магазин на ПФК Левски в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (06.11.) билети ще се продават на касите пред Сектор "A" и на улица "Тодорини кукли" номер 47 от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата. Входовете на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" ще бъдат отворени в 14:00 часа. Внасянето на храни и напитки на стадиона е забранено!

Всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу Етър отново ще бъде отворен Блок 3 в Сектор A - редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв.

Пропуските са с фиксиран вход 1 на сектор A.

Привържениците в Сектор А на полувремето на двубоя ще може да се слизат към официалния магазин по стълбите за вход 2.

При влизане за двубоя отворени за привържениците в Сектор А ще са входове 2 и 3.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор A"- 15 лв. (Блок 5, 6 и 7), 17 лв. (Блок 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 77 лв. (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор В - 10 лв.

Сектор Б - 7 лв.

Сектор Г - 7 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор Г два часа преди началото на мача.

Още от БГ Футбол

Виж всички