Желязков: Имаме доказани футболисти, искаме 100-процентов Кешерю

Желязков: Имаме доказани футболисти, искаме 100-процентов Кешерю

Помощник-треньорът на Лудогорец Алекси Желязков отдаде многото пропуски на орлите срещу Царско село на непределната мотивация предвид сгъстения цикъл от мачове.

"Може би хората са очаквали по-изразителна победа, но за нас в щаба това не е изненада. Играем на 3 фронта, през 2-3 дни имаме мач и е трудно във всеки от тях да се търсят пределната мотивация и мобилизация. Предвид сгъстената програма съм предоволен от това, което показахме.

Натоварването е доста голямо и преди всеки мач се вижда до каква степен футболистите са готови за следващия. Още повече, че следващите мачове са важни. Преценяваме кои футболисти са в най-добро състояние.

Имаме доказани футболисти, които пред вратата могат и знаят как да играят. Да, днес имахме доста положения, които не успяхме да отбележим, но това го отдавам на непределната мотивация в този сгъстен цикъл от мачове.

Кешерю искаме да бъде възстановен на 100 процента. Това беше и причината в последните мачове да не играе. Оттук нататък медицинският екип прави всичко възможно, за да бъде готов той за игра в следващите мачове", каза Желязков след победата на Лудогорец с 2:0 над Царско село.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти