Кременлиев: Националите ни привикнаха да се радваме на малкото

Кременлиев: Националите ни привикнаха да се радваме на малкото
"С играта последните мачове националите ни привикнаха всички, които обичаме футбола, да се радваме на малкото, което постигат". Това заяви бившият национал Емил Кременлиев.

"Равностоен мач беше в Подгорица с тима на Черна гора. А ние започнахме да се радваме на малко. Така ни привикнаха националите в последно време. Разликата между нас и Англия е огромна. Англичаните загубиха от Чехия, а това не е добре за нас. Ако бяха били чехите, щяха да се класират. Сега задължително трябва да бият нас, за да останат на първото място в класирането. Няма да е чудо, ако ги бием, но ще е трудно. Българите не са расисти. Има гамени и лоши хора, но в Англия преувеличават нещата малко", каза Емил Кременлиев. Доскоро той работи като спортен директор в Арда и коментира представянето на тима в елита на родния ни футбол.

"Отборът на Левски винаги е фаворит, когато играе на стадион "Георги Аспарухов", дори и противник да е Лудогорец. Затова и смятам, че Левски е фаворит срещу Арда. Новакът в групата направи много последната година и това дава резултат. В Кърджали се работи сериозно, имат план и цели, които следват. На Левски няма да е лесно срещу Арда. Първенството все още не е решено, но Лудогорец отново е фаворит за спечелване на шампионската титла. На 50 години мога да си пожелая само и единствено здраве", добави Емил Кременлиев за "БНР".

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти