Георги Пашов: Надявам се да запишем 0:0 срещу Англия отзад

Георги Пашов: Надявам се да запишем 0:0 срещу Англия отзад

Георги Пашов направи официален дебют при  нулевото равенство на България срещу Черна гора. След срещата защитникът обяви, че съжалява от изпуснатата победа, но изрази удовлетворение, че тимът не е допуснал гол и се надява това да се повтори и в предстоящия във вторник сблъсък срещу Англия на стадион “Васил Левски”.

“Официален дебют за мен. Доволен съм, че не допуснахме гол. Започваме да напипваме ритъма, който треньорът иска - повече да държим топката. Имахме две-три чисти положения, но малко концентрация не ни достигна. Те имаха едно положение. Съжалявам, че не взехме трите точки.

Играхме навън. Те също имат класни изпълнители. В началото на второто полувреме взеха инициативата. После се върнахме ритъма и инициативата. Радвам се, че не ни отбелязаха гол.

Днес атакувахме повече отляво и по-малко отдясно. Треньорът не е давал такива указания. Просто така се получи. А и треньорът ме предупреди, защото имах жълт картон.

Стават доста мачове без победа. Черна гора беше напълно възможен съперник. Надявам се скоро да запишем победа. Срещу Англия ще е трудно да победим, но се надявам да запишем 0:0 отзад”, каза Пашов.

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти