Волков иска реванш с Дерик Люис

Волков иска реванш с Дерик Люис

Александър Волков е готов да се завърне в клетката и е набелязал двама опоненти. 31-годишния боец иска да направи реванш с Дерик Люис или битка с Даниел Кормие. "Drago" допусна първа загуба в UFC именно от Люис, който губеше убедително срещата им, но в последните секунди на битката го победи с нокаут. Волков е с рекорд 5-1 в UFC и след няколко победи може да го видим в среща за титлата.

Миналата година в Москва, Александър успя да победи Грег Харди с решение, което беше последна изява за него. Волков е бивш шампион в тежка категория на Bellator и M-1 и целта му е да стане шампион и в UFC. Той тренира в Тайланд за следващата си битка и няма търпение да се завърне. Ето какво сподели пред руските медии Иван Банников, който е мениджър на Волков:

"Следващата битка на Александър е планирана за края на март или средата на април. Поискахме реванш с Дерик Люис. Друг вариант за нас е Даниел Кормие." 

Кормие има интерес единствено към трилогия със Стипе Миочич и със сигурност няма да се бие с Волков. Така Люис остава вариант за Волков.

Още от Бойни спортове

Виж всички