Любовницата на Кайл Уокър проговори за бебето в тв шоу (видео)

Любовницата на Кайл Уокър проговори за бебето в тв шоу (видео)

Лорин Гудман се появи в тв шоу, за да обсъди шока си от откриването, че е бременна, въпреки, че беше казано, че е малко вероятно да зачене поради битката си с ендометриозата.29-годишната риалити звезда обяви бременността си миналия месец, но първоначално пазеше самоличността на бащата в строга тайна, преди изведнъж да разкрие през уикенда, че английският футболен национал Кайл Уокър е бащата.

Запитана от водещата Виктория за това, защо тя направи публично неговото име, Лорин настоя, че тя трябва да се фокусира отново върху проблемите на плодородието й и да се отклони от постоянните спекулации за бащинството на нейното неродено дете.

Тя обясни: „Това ще е първото ми и вероятно единствено дете, което ще имам. Исках да се наслаждавам на това извън публичното внимание. Исках малко време за мен. Тогава се снимах на плажа в Барбадос. Мислех си: „Мога ли дори да отрека, че съм бременна, не съм готов да го правя ... Реших да пусна снимката в моя Инстаграм и да дам предистория за това защо това е толкова специална бременност за мен. Не стана за ендометриозата и за безплодието… Стана за това кой е бащата. Това не беше моята идея. Става дума за повишаване на осведомеността за страдащите жени. Много страдат в мълчание, дори не знаят, че го имат “.

На въпрос дали Кайл ще се занимава с отглеждането на детето си, Лорин иска да промени темата.

Виктория попита Лорън дали се изнервя от перспективата да бъде самотна майка."Нервна съм, няма да лъжа.", каза Лорин. - Това е нещо, което никога не съм мислила, че ще направя. Но много силни хора, които познавам, се справят наистина добре. Това ми носи надежда."

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти