ЦСКА-София пусна в продажба част от активите на ЦСКА

ЦСКА-София пусна в продажба част от активите на ЦСКА

ЦСКА-София пусна в продажба част от придобитите активи на фалиралия ЦСКА. Ето какво пишат червените на своя официален сайт:

"Армейци,

Клубът ни вече влезе във владение на придобитите от спечеления търг активи на предишното дружество. Всеки от Вас може да си закупи интересни фенски артикули и сувенири, които ще намерите в онлайн магазина на официалния сайт. Същите, както и ограничени количества спортна екипировка на фирмите „Lotto” и “Legea”, които са си партнирали с тима в минали сезони, пък могат да се разгледат, тестват и закупят само на място в офиса на администрацията на стадиона. Цените са символични и атрактивни.

Така при добро желание, дори с минимална поръчка и покупка, всеки привърженик ще може да помогне на клуба, тъй като средствата от кампанията ще бъдат ползвани единствено за нуждите на Академията на ЦСКА и нейните таланти. Онлайн поръчките ще се изпълняват съвместно с Еконт в срок до 7 работни дни, съгласно условията на куриерската фирма. За покупки на място, може да посетите офиса на администрацията всеки работен ден от 10-12ч и от 13-16ч, както и в събота преди дербито от 12 до 14 часа."

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти