“Един идиот” накарал Жозе да се държи така

“Един идиот” накарал Жозе да се държи така

Човек от щаба на Саутхамптън е ядосал Жозе Моуриньо, заради което мениджърът на Тотнъм направи тази сценка по време на мача между двата тима по-рано през деня. Горе-долу това се разбира от обяснението на треньора, който не беше напълно ясен в изказа си. В 77-ата минута на срещата Специалния се надвесе над един от треньорите на пейката на домакините и получи жълт картон. Създаде се по-скоро впечатление, че той иска да види какво пише върху лист хартия, което пък беше прието за тактическо указание на отбора.

“Бях груб, но по адрес на един идиот. Напълно заслужавах да получа жълт картон. Казах лоши думи”, обясни Моу.

Тотнъм загуби с 0:1 след безлично представяне, а допълнително нещата се усложниха заради травмите на Хари Кейн и Танги Ндомбеле. “Кейн играе по цял мач всеки път, но не е машина. И той може да се "счупи". Може би контузията му е сериозна, а може би - не е. Със сигурност ще пропусне известен период. Не знам какво е положението и с Ндомбеле. Мисля, че за него това е десета травма за сезона. Тези проблеми го спират”, добави мениджърът.

Пълно фиаско за Тотнъм, Моуриньо се прочу с нов номер (видео)
Пълно фиаско за Тотнъм, Моуриньо се прочу с нов номер (видео)

Жозе говори и за представянето на своя отбор на “Сейнт Мерис”: “Получи се странен мач, защото нямахме никакви проблеми в защита. Съперникът не създаде някакви големи опасности за нас. Този негативен резултат е продължение на случилото се през миналата година. За последните 12 месеца на отбора му е много трудно да постига успешни резултати навън. Работата не е в това да се купува, а да се работи с тези футболисти.”

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти