Моуриньо: Знам какво ще бъде бъдещето на Ериксен

Моуриньо: Знам какво ще бъде бъдещето на Ериксен

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че знае какво решение е взел Кристиан Ериксен за бъдещето си, но няма да разкрие нищо повече, докато самият играч не реши да говори. Договорът на датчанина изтича в края на сезона. Днес Ериксен се появи през втората част на мястото на Хари Уинкс, като той имаше съществена роля за попадението на Деле Али, с което Тотнъм стигна до пълен обрат срещу Брайтън.

Знам както ще бъде неговото бъдеще. Знам, защото комуникацията ни е напълно открита, честна и основана на взаимното доверие. Единственото, което мога да ви кажа, е, че знам какво е бъдещето му, но не съм аз този, който трябва да говори за това. Той трябва да го направи, когато реши. Моето чувство е, че иска да ни помогне. Затова се обръщам към него, когато имам неприятности и се нуждая от играч с неговите качества. Днес неговото включване бе важно", заяви Моуриньо.

Португалецът освен това разкри, че рекордната покупка Танги Ндомбеле е пожелал да не играе срещу Брайтън, защото е изпитвал страх да не получи нова мускулна контузия, от каквито страдаше няколко пъти от началото на сезона.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички