Легенда на Интер призна, че е подценил вируса

Легенда на Интер призна, че е подценил вируса

Легендата на Интер Джузепе Бергоми разкри, че е бил заразен от коронавируса, докато е работил като телевизионен анализатор. Той призна, че е подценил болестта.

"Направих си тест и резултатът показа, че съм имал вируса. В началото на март бях болен, имах проблеми с усещането за мирис, болки в гърба, но нямах проблеми с белите дробове", сподели Бергоми.

"Сега имам късмет да имам антитела, но лекарите ми обясниха, че те не ме предпазват на 100%, защото вирусът се променя. Не се страхувах, но през цялото време ми беше студено. Мислех, че е грип. Приятелите ми се подиграваха, но аз не бях добре. Бях слаб и с постоянна болка", допълни той.

Бившият италиански национал призна, че не се е държал правилно по време на заболяването, тъй като е продължил да работи като треньор в академията на Интер и като анализитор в телевизията.

"Бях глупак, подцених го. На 21 февруари имах последната тренировка, а едно от момчетата беше с пневмония. На 26 февруари бях в Неапол, за да коментирам мача срещу Барселона. След това в Перуджа да гледам двубоя срещу Беневенто. Бях в контакт с прекалено много хора", разкри още Бергоми.

Още от Футбол свят

Виж всички