Ната: Този сезон ми е един от най-добрите, направих отлична серия

Ната: Този сезон ми е един от най-добрите, направих отлична серия

Бразилският полузащитник Уесли Ната е доволен от представянето и през настоящия сезон с екипа на Царско село в българския футболен елит.

"Този сезон е един от най-добрите в кариерата ми досега. Направих отлична серия от мачове на постоянно добро ниво. За мен това беше възможност за ново начало след емоционалните проблеми, които имах в Бразилия година по-рано. Доволен съм от представянето ми и трупам самочувствие и увереност, но моето желание е да продължа да се развивам още и още", коментира Ната за изданието "Lance" в родината си.

25-годишният халф записа 18 мача с 2 гола в дебютния си сезон в еfbet Лига, а добрите му игри предизвикаха интереса на водещите клубове в България, както и на отбори от чужбина, сред които и Денизлиспор (Турция).

"Радвам се, че други европейски клубове се интересуват от мен. Вярвам, че това е свързано с играта, която показвам. Това разбира се ме мотивира допълнително. Въпреки всички спекулации, аз съм изцяло концентриран върху завършването на сезона с Царско село", каза Ната.

Българският футболен е спрян от средата на април заради пандемията от коронавирус, а надеждите са кампанията да бъде подновена в началото на юни.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти