Стефани Кирякова: Сега е времето да оценим истински важните неща в живота ни

Стефани Кирякова: Сега е времето да оценим истински важните неща в живота ни

Стефани Кирякова от националния ансамбъл по художествена гимнастика отговори на няколко въпроса специално за страницата на Българска федерация по художествена гимнастика във “Фейсбук”.

1. Как прекарваш времето докато всички сме призовани да стоим по домовете си, за да спре разпространението на заразата?

- СТЕФАНИ: - Прекарвам време със семейството си и съм много щастлива от този факт, тъй като иначе живеем разделени едни от други. Използвам шанса да спя до малко по-късно сутрин и след това задължително провеждам ежедневната си тренировка вкъщи. Имам време да чета и гледам филми, както и да се подготвя за предстоящите ми матури (ако те се състоят по план предвид обстоятелствата).

2. Как виждаш ситуацията, която се създаде?

- СТЕФАНИ: Ситуацията, пред която е изправено човечеството не е лека. Но искам да призова всички: Бъдете отговорни към себе си и към околните! Вярвайте - Бог е в контрол на ситуацията! Молете се за близките си и за хората по света, които са далеч от нас и в по-тежко състояние! Бъдете спокойни, всичко това ще отмине и светът ще продължи да съществува, а до тогава нека оставим Земята да си почине! Сега е време да оценим истински важните неща в живота ни!

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти