Дани Начев претърпял втора операция - в първата пропуснали да зашият сегмент от ахилеса

Талантът на Спартак (Варна) Даниел Начев е претърпял втора операция на ахлиеса, след като първата не е направена по най-добрия начин, като дори е извършена от други хора, а не от предварително ангажирания специалист направена. За това сигнализира брата на младока в социалните мрежи, като прибави и документи.

Ето какво написа братът на Начев:

"Здравейте, соколи. Обръщам се към вас , за да внеса малко яснота около това , което се случва с брат ми . Няма да позволя определени хора да си правят гаври със семейството ми и да се изнизват безнаказано . Даниел дава съгласието си и доверието си за операция към д-р Стефан Петров , както е упоменато в поста на клуба .

В последствие операцията се извършва от съвсем други лица . Въпросната операция се оказва неуспешна . Самата операция на ахилеса е извършена БЕЗ ЯМР и е изпуснат да се зашие главен сегмент от ахилеса . В следствие от неуспешната операция се получава огромен хематом и Даниел отива в София на второ и трето мнение . ( от клуба и докторите от Варна категорично отказват да се прави ЯМР и се твърди , че операцията е извършена успешно )

Това е крайният резултат от първата операция ,след ЯМР в София. След второ и трето мнение от лекари , се налага Даниел да влезне по спешност за втора операция . Това са хората , към които трябва да бъдат отправени благодарностите и аз , брат ми и семейството ни изказваме благодарностите си към тях. Ръководството обеща лично на майка ми цялата сума от операцията + цялата рехабилитация на брат ми да бъде покрита. Всичко до сега след първата псевдо-операция се поема от нашето семейство . Днес и официално получихме отказ от застрахователите за покриване на медицинските разноски на футболиста . Пиша ви, за да сте запознати с цялата ситуация , Дани е по-добре , възстановява се , благодари ви за подкрепата и се надява в най-скоро време да се видите отново . А ние , като негово семейство ще потърсим отговорност на лицата замесени в тази ситуация , защото в крайна сметка здравето е най-важното."

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти