Жана Тодорова: Очаквам категорична победа на старта срещу Левски

Либерото на Марица Жана Тодорова е волейболистката на шампионките с най-много мачове срещу Левски (София). Тя говори пред volleymaritza.bg за предстоящия сблъсък срещу “сините”.

“Най-любимия ми мач срещу отбора на Левски е през 2015-та година, когато спечелихме първата си шампионска титла на България във финала срещу тях. Серията беше 1:1 победи и последният мач се играеше в София. Много емоционално спечелихме двубоя с 3:2 гейма и помня тайбрека, който свърши 15:11. Отборът на Левски в последните години залага на развитието на Детско юношеската школа и се справя доста успешно в тази насока. През този сезон те привлякоха и някои чуждестранни състезателки и момичета с повече опит, което е една добра комбинация. Стартираха успешно в евротурнирите и ги поздравяваме, защото е винаги хубаво, когато българските отбори печелят в Европа”, каза най-титулуваната състезателка в историята на Марица.

Марица надигра ЦСКА в последната си контрола

“Винаги първия мач за новия сезон е свързан с малко повече напрежение. Моите очаквания са за категорична победа на Марица. Изиграхме много добри контроли, тренировъчния процес е на много добро ниво. Подготвени сме по-добре и в тактически и в технически план и остава да го покажем на игрището”, заяви Жана Тодорова.

Марица (Пловдив) пуска в продажба два вида абонаментни карти за новия сезон

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти