Спартак (Варна) обяви още един нов партньор

Спартак (Варна) обяви ново сътрудничество. “Соколите” се сдобиха с нов партньор - една от водещите компании в производството и търговията на безалкохолни напитки и бутилирането на изворна вода.

Спартак (Варна) намери нов спонсор

Ето какво пишат от Спартак:

Уважаеми привърженици на ФК Спартак Варна,

С удоволствие Ви представяме още един нов партньор на клуба – „Нова Трейд“ ЕООД, водеща компания в производството и търговията на безалкохолни напитки, както и бутилирането на изворна вода „Бачково“. В портфолиото на „Нова Трейд“ се открояват популярни марки като газирани безалкохолни напитки "Derby", енергийни напитки "КЕН" и "Taff", плодови напитки "Derby Plus", студен чай "Derby" и "Victoria", както и плодови напитки за деца „Granachu“.

Логото на „Нова Трейд“ ще заеме договорени позиции на стадион „Спартак“ и клубната база. Радва ни фактът, че компанията проявява интерес и към развитието ДЮШ, което е приоритет във визията за развитие на новия изпълнителен директор на клуба.

„Надяваме, че с нашата подкрепа, клубът ще постигне нови високи постижения и резултати. Ние сме българска компания с двадесет и седем годишен опит на пазара и виждаме перспектива в проекта Спартак. Бизнесът има нужда от позитивни послания, чрез спорта. В процеса на разговорите ние видяхме, че в марката Спартак и управлението на клуба виждаме тази перспектива. Пожелаваме на всички състезатели и треньори в клуба здраве и успешни спортни събития.”

„С партньор от ранга на „Нова Трейд“ получаваме не само силен и надежден съюзник, но и поемаме висока отговорност. Благодарим за подкрепата и сме готови да работим усърдно, за да оправдаем доверието. Очаквайте изненади за школата, феновете и марката „Спартак“, но тях ще ги оставя като изненада за по-късен етап. Опитваме се да работим и по-малко да говорим, с действия и най-вече с реални дела да овладеем ситуацията в клуба, Благодарим на хората, които ни протягат ръка." заяви г-н Иван Иванов - изпълнителен директор на ФК Спартак Варна

С уважение,

ФК Спартак Варна

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти