Иван Иванов каза как превърна дубъла на ЦСКА 1948 в страшилището за Втора лига

Дублиращият отбор на ЦСКА 1948 се намира в страхотна форма от 6 поредни победи във Втора Лига. В тези срещи "червените" нанизаха по 5 гола във вратите на фаворитите за промоция в елита Етър и Пирин. Пред камерата на клуба застана старши треньорът Иван Иванов, който сподели мнението си за тази добра серия.

“Трябва да съумеем да продължим по-дълго победната серия. Със сигурност ще дойде момент, в който нашата поредица ще бъде прекъсната. Ние се нуждаехме от един-два положителни резултата. Видях израстването в отбора и казах на момчетата, че от сега ще бъдем много трудни за побеждаване, само ако не се победим сами“, разкри Иван Иванов.

“Колебливо започнахме откъм резултати. Иначе играта бе добра. Стартирахме с много млади момчета, но в последствие привлякохме Асен Георгиев и стабилизирахме много защитата.

Нашият отбор разполага с изключително млади и класни играчи. Борис Димитров и Кристиян Величков съвсем спокойно могат да получат шанс в първия отбор и да бъдат водещи хора.

Залагам на офанзивен стил на игра, моите отбори вкарват много голове и за това централните защитници и вратарят са от много важно значение. С привличането и на Алекс Божев също получихме желаната стабилност, което помогна за положителните резултати”, разясни Иванов.

Още от БГ Футбол

Виж всички